Voorstellen

Via deze pagina wil ik mij graag aan u voor stellen, mijn naam is Marjon Verhagen en mijn werk en hobby is de computer. Oorspronkelijk kom ik uit de zorg, ben jarenlang werkzaam geweest in verzorging en verpleeghuizen.
Dit werk heb ik met erg veel plezier gedaan, iets kunnen betekenen voor een ander vind ik erg waardevol.


Vanuit het werken op de afdeling in de zorg heb ik in 2001 gekozen voor de afdeling opleiding.
Hiervoor heb ik de opleiding Praktijkopleider gevolgd en positief afgerond.
Van 2001 tot 2007 heb ik  leerling verzorgende en verpleegkundige begeleid in de praktijk, erg leuk om te doen en zeker leuk om te zien wanneer leerlingen diplomeren.
Naast deze  functie werd ik bij dezelfde werkgever interne computertrainer, en gaf ik training in het Microsoft office pakket aan medewerkers van deze stichting.
Deze training was met name voor medewerkers met weinig computer ervaring, dat word momenteel wel verwacht van medewerkers in de zorg want ook daar word steeds meer gebruik gemaakt van het geautomatiseerd systeem.


Ook voor de functie computertrainer heb ik een opleiding gevolgd om zodoende training te mogen geven.
Via deze functie kwam ik in aanraking met de afdeling ICT, hier bleek een vacature te zijn en inderdaad zo gezegd zo gedaan… ik heb gesolliciteerd.
Aangenomen werd ik onder die voorwaarde dat ik een opleiding moest volgen, logisch want mijn technische IT kennis was op dat moment niet zo groot. Voor deze functie heb ik in 2007 een opleiding gevolgd, deze bestond uit verschillende modules (I-Tracks).
Deze modules (I-Tracks) heb ik positief afgerond, en ik werd aangenomen in vaste dienst bij de afd. ICT waar ik uiteraard erg blij mee was op dat moment. Ik ondersteunde gebruikers met diverse vragen over soft en/of hardware.


Geruime tijd maak ik websites, het begon als hobby en nu min of meer een passie om voor anderen een mooie goed functionerende website te bouwen.
Ik bied mijn diensten aan voor het bouwen van een website op basis van CMS Wordpress.

Heeft u hiervoor belangstelling neem dan contact op via het contactformulier, kijk hiervoor bij de contactgegevens.

Marjon Verhagen
MPCHelpdesk